Fireworks Logo

July Events...

 • Gilbert Baker Film Festival
 • Queer Asia Film Festival
 • Schwule Filmtage Bielefeld
Antwerp Queer Arts Festival

Antwerp Queer Arts Festival

Saturday, 03 August 2024 until Saturday, 31 August 2024
About Antwerp Queer Arts Festival 

AQAF is a multidisciplinary arts festival, questioning gender and sexual diversity. It combines art with activism and academia. For the past 8 years, we have programmed both local performers and international talent within a variety of art forms: music, literature, film, dance, theatre, exposition, performance… We work with open calls and have a particular interest for new queer talent.

AQAF is more than an arts festival. Collaborating with academia and activists, we create a space and a platform for people to express themselves and to meet others. AQAF is a grassroots initiative. It relies on community support to create the spaces and representation that we need. Your ticket purchase or donations directly supports queer performers.


 

2024 films...

LOVE LIES BLEEDING

ROSE GLASS 

AQAF SHORTS 2024

 • L'AVENIR(Santiago Ráfales - ES 2022 - 19')
  Biel en Sara zijn tien jaar en genieten van de laatste dagen van de zomervakantie. Maar alles verandert wanneer een spel hun vriendschap op de proef stelt. De wereld die Biel onder controle dacht te hebben komt op z'n kop te staan en hij zal niet langer weten wat te denken of voelen.
   
 • PRIORIDADES (Tamara Lucarini - ES 2023 - 18')
  Ane en Andrea hebben seks en heel veel dorst. Het leven gaat buiten de grenzen van hun studio gewoon door, maar nu ze eindelijk samen zijn, willen ze niet stoppen. Ze kussen, babbelen en vrijen tot iemand hen komt redden.
   
 • YOU CAN'T GET WHAT YOU WANT BUT YOU CAN GET ME (Samira Elagoz - FI 2024 - 13')
  Een slideshow registreert de verliefdheid van twee transmannen. De makers verzamelen foto's van echte gebeurtenissen over een periode van een jaar: hun eerste kus, de ontmoeting met elkaars ouders, een geënsceneerde bruiloft, een medische ingreep en het bijhorende herstel... Een zachte en hitsige viering van liefde, leven en kunst, allemaal door mekaar.
   
 • REJOYCE! (David Ledger - VK 2024 - 15')
  Na de dood van haar man vindt een oudere vrouw een boek met erotische fictie terug dat ze schreef in haar jeugd. David Ledgers bitterzoete tragikomedie REYJOYCE! vertelt een verhaal over de ontdekking van een ongeleefd leven zodra je levenslange metgezel weg is.
   
 • IF I'M HERE IT'S BY MYSTERY (Clari Ribeiro, BR 2024 - 22')
  De Orde van de Waarheid pleegt aanvallen in de futuristiche stad Nieuw Rio, in het jaar 2054. Maar dat is buiten het ontstaan van een krachtige Queer Clan gerekend, want ze zijn van plan om een einde te maken aan het tijdperk van terreur.